Veelgestelde vragen

Wanneer komt mijn bier?


Bestelt u een Wave die er al is, dan versturen wij deze zo snel mogelijk de volgende werkdag. Voor opkomende Wave, dan wordt het begin van elke maand komt al het bier vers van de brouwerij. Wij stellen zo snel mogelijk de box samen en sturen hem dan op. Het kan dus een dagje verschillen, maar in principe begin van elke maand.
Hoelang duurt het voor de bestelling er is?


Dat hangt af van het moment dat je lid wordt of de eenmalige doos bestelt. Als dat vlak voor de cut-off periode is, dan is dat heel snel, anders duurt het tot aan de volgende cut-off periode (dit kan maximaal een maand duren).
Kan ik mijn voorkeur voor een bepaalde stijl of brouwerij doorgeven?


Nu nog niet, maar in de toekomst misschien wel. Laat het ons in ieder geval weten als je dit graag zou willen dan weten wij dat er animo voor is. Email: proost@beernami.nl Facebook: BeernamiNL Instagram: beernaminl
Kan ik vanuit het buitenland bestellen?


Op dit moment leveren we standaard alleen in Nederland, Belgie en Duitsland. Laat het ons wel weten dan kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is en je laten weten wanneer Beernami beschikbaar is in jouw land. Email: proost@beernami.nl Facebook: BeernamiNL Instagram: beernaminl
Kan ik mijn abonnement pauzeren als ik op vakantie gaan?


Ja natuurlijk! Je kunt op elk moment je abonnement annuleren en opnieuw aanmelden.

Anders kun je het ons ook via proost@beernami.nl laten weten zodat we het pakketje op een andere dag verzenden.
Ik wil graag een abonnement, maar heb geen creditcard. Kan ik iDEAL gebruiken?


Ja natuurlijk! Stuur proost@beernami.nl een e-mail met het onderwerp " iDEAL abonnement" om ons te laten weten dat je er een wilt. We zullen een link voor een betalingsverzoek verstrekken die u daarna kunt instellen als een automatische maandelijkse terugkerende betaling. We zullen ook uw adres en telefoonnummer vragen voor bezorging, dan is het gaan met de banaan!

  • untappd icon
  • Beernami Facebook page
  • Beernami on instagram

©2020 Beernami