top of page

Beernami Craft Beer Wave #10

In het begin van 2020 zijn we begonnen met Beernami. Wat begon als een avontuur om  Nederlands craft beer naar het buitenland te krijgen is in tien maanden tijd uitgegroeid tot een maandelijkse bierbox waar we elke maand het meest verse speciaalbier van verschillende Nederlandse brouwerijen bij mensen thuis bezorgen.

 

De Craft Beer Selectie van November 2020

Onze zoektocht naar nieuw bier heeft ons deze maand weer naar verschillende craft beer brouwerijen in verschillende steden gebracht. Het Beernami Wave 10 bierpakket bestaat elke maand uit acht verschillende speciaalbieren en twee bonusbieren. Deze maand met craft beer uit Noord-Holland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel, Gelderland en Zuid-Holland! 


Beernami Wave 10 is een diverse bierbox met verschillende stijlen craft beer. Als je net begint met het ontdekken van craft beer zit je met de bierpakketten van Beernami meteen goed. Omdat we de Nederlandse brouwerijen op de voet volgen drink je alleen nieuwe speciaalbieren en hoef je zelf niet te zoeken naar verschillende stijlen. Ook met de inhoud van wave 10 blijf je ontdekken.  


Wat zit er in het Beernami Bierpakket Wave 10?


Brouwerij Het Uiltje - My Life Span is… #3

New England IPA

We beginnen de box met een super verse NEIPA die op 23 oktober is gecanned. Vers van de pers dus! De derde versie van deze New England IPA van de uit Haarlem afkomstige brouwerij is gevuld met verschillende hopsoorten en heeft op het moment van het schrijven van dit blog nog maar 664 unieke checkins op Untappd.   


Floem - PRINS

New England IPA

Door de PRINS toe te voegen aan onze selectie van november zetten we zelfs Appingedam op de map. Dit 44cl blik is een heerlijk doordrinkbaar bier en het artwork is ook ontzettend mooi.  


Den DuiykIntergalactic Guardians of Love

American IPA

Amerikaanse hoppen, grapefruit en tropisch fruit zorgen voor een klassieke bittere India Pale Ale. Den Duiyk is een kleine speciaalbier brouwerij uit Zwolle die in 2015 is opgericht.   


Berghoeve - Tsjuster

Imperial India Black Ale

De zwaarste knaller van deze maand (10%) is van de Berghoeve Boruwerij. Een donkere IPA met heel veel smaak.


Leroy Brown - BreweryRock Out With Your Bock Out

Bock

De eerste onafhankelijke craftbier brouwerij van Arnhem met een doordrinkbare raisinbock. Je zult verrast zijn wat je allemaal kunt ontdekken in deze bock.


Ebontree - Ebon Smoked Bock

Dubbelbock

In deze bock zit zo ontzettend veel smaak en diepgang! Tijdens het Meet The Brewers event van afgelopen week vertelde brouwer Rien Polak dat de rokerigheid bijna alleen afkomstig is van de Chinese Lapsang Souchoung thee die erin zit verwerkt.


Tamesteut - Naughty Badass Modder Fokker

Russian Imperial Stout

Tijdens de Bierverkiezing Noord-Holland verkozen tot “Het beste zware bier van 2019”. Soms is een biertje zo goed dat het niet uitmaakt wanneer die gebrouwen is. Het blijft leuk om bieren op Untappd in te checken die in de prijzen zijn gevallen en met de Badass Modder Fokker is dat geen uitzondering.  


Rigters - Everybody Else Is Doin It So Why Can’t We

Coffee Stout

Wat is er nou lekkerder dan een lekkere dikke koffiestout? Koffie, cacao, vanille gebrande mout. Het zal vast niet de eerste stout zijn die je tegenkomt met deze smaakomschrijving, maar ik denk toch wel dat deze heel hoog op de rankings van Craftbeer liefhebbers terecht zal komen.  


BONUS BIEREN

De bonusbieren mogen dan wel niet bij iedereen in de box zitten, we houden ons bij de selectie van deze bieren nog altijd aan de filosofie:

Halve Tamme - Tripelzone

Belgian Tripel

Een verrassende variatie op de Belgische Tarwetripel. Hoewel het niet per se om artwork gaat blijft het toch ontzettend leuk om te zien hoe de wereldwijde craft beer scene zich van de rest van de biermarkt blijft onderscheiden met woordspeling en hele vette designs. Nederlandse speciaalbiermerken zijn daarbij gelukkig geen uitzondering.    


Stadsbrouwerij Eindhoven - Me So Hornidal 

Kveik IPA

In Café 100 watt dronken we deze Kveik IPA voor het eerst. Als het weer mag dan raden we je zeker aan om eens een bezoek te brengen aan het gezellige café en tijdens je lunch te vragen naar deze IPA. En als dat te lang duurt kun je natuurlijk ook gewoon Wave 10 nabestellen! 


Ben je na het lezen van deze pagina ook zo benieuwd geworden naar craft beer wave #10 van Beernami? Bestel Beernami Wave 10 bierpakket zolang de voorraad strekt.

De gemiddelde Untappd rating voor deze wave is 3,74!!!

Elke maand bezoeken we, persoonlijk, verschillende brouwerijen op zoek naar het meest verse en lekkerste bier van Nederland. Met het bierabonnement van Beernami drink je gevarieerd bier en ontdek je continue verschillende bierstijlen. Proef samen met je vrienden of lekker alleen wat brouwers van Nederlandse bodem voor nieuwe creaties gebrouwen hebben en blijf maandelijks craft beer ontdekken!


Bekijk welke bieren eerder in de Beernami craft beer box hebben gezeten of stay tuned voor de volgende Wave!!


84 weergaven0 opmerkingen
bottom of page